Utställarlista Nuntorpsdagarna

Mat & livsmedel

Agnetas Honung – Naturell och smaksatt honung. Även andra produkter som kommer från kupan, exempelvis pollen, bibröd och bivax.
agnetashonung.se

Arla foods AB – Provsmakning av yoghurt och hoppborg för alla barn!

Assarebyns Mjöl – Hantverksmjöl av Kulturspannmål, skonsamt malet på en gammal valskvarn.
Assarbyns mjöl på Facebook

Brukets godaste Fengersfors AB – Surdegsbröd bakat på mjöl från Lundens gård gräddat i vedeldad stenugn, frukostströssel, småkakor och bullar.
www.bruketsgodaste.se

Dalslands södra biodlarförening – Honung.
skaffabi.nu

Dalslands vilt – Viltkött, charkprodukter.

Elma Hantverk AB – Kafé med nygräddade våfflor, nybryggt kaffe & kaffebröd.
elmahantverk.se

Engsro gård – Erbjuder ett brett utbud av säsongens grönsaker och som delar med sig av recept och idéer. Upplev gården, besök den stora grönsaksträdgården och utforska nya smaker att ta med hem!
Engsro gård på instagram

Foodtruck Dalsland – Lokalproducerad mat från Dalsland.
www.foodtruckdalsland.se

Gröna Grenar AB – : Egenpackade och i flera fall egenblandade kryddor och salt, bbq-såser och senap från svenska tillverkare, egen rökt honung med olika smaksättningar, flera sorters egentillverkad rökspån för grillning. Vi har även fina trälådor med en skön blandning av våra produkter, perfekta som julklappar eller som spännande presenter till mat och grillentusiaster!
www.gronagrenar.se

Hjärtebo Gård – Handgjorda ekologiska salvor/oljor/cerat, Hantverkskonst i trä, Linne-produkter. Alla produkter är handgjorda – egen design och tillverkning på vår gård i hjärtat av Dalsland.
www.hjartebogard.se

Håvens Gård och Grönsaker – Grönsaker och blommor.

Inger Johansson – Tunnbrödsbakning på häll samt försäljning av tunnbröd, bullar och kakor.

Mariannes biodling – Ekologisk honung och rapsolja från egna odlingar.
www.mariannesbiodling.se

Oh crêpe! – Crêpes – både matiga och söta! Även gott kaffe, latte, cappuccino mm, samt varm choklad.

Rostads Småbruk – Äpplebaserade drycker som  äpplemust, glögg, enebärsdricka, mjöd , ginger ale samt honung i mån av tillgång.

Silje-Eks Havtorn HB – Saluför produkter på havtorn som sylt, marmelad, sås, strö, nektar, råsaft, saft/drinkmix.
www.silje-ekshavtorn.com

Hantverk/Produkter

Dalslands Fornminnes- och Hembygdsförbund – Försäljning av lokalhistorisk litteratur av egen produktion.
www.hembygd.se\/dalsland

Ekosalong H – Ekologisk hårvård. Fantastiska svensktillverkade produkter med underbara dofter. 100% biologiskt nedbrytbara; för dig, mig, vår jord och nästkommande generation. Varmt välkomna! 

EvLo’s Shop – Återförsäljare av foder och produkter av märket Husse. Foder, leksaker, snacks, tillbehör mm till hund, katt och häst. Testa Husses kattsand i montern och få med gratis smakprov på vårat kvalitetsfoder till sin hund eller katt.
www.husse.se

Fröken Anderssons blomsterhandel – Växtförsäljning, kransar och höstdekoration.

Kjell Nilsson – Egentillverkade bruksknivar.

Laugar of Sweden AB – Ekologisk hudvård från dalsland. Erbjuder även naturliga rengöringsprodukter. 
www.laugar.se

Lifvskällan~för Dig~ – Företag med holistisk grundsyn inom hälsa och friskvård som funnits i Brålanda sedan 2014. Vänder sig både till företag och privatpersoner. Erbjuder denna helg att prova på NADA-öronakupunktur. Det finns också ekologiska hudvårdsprodukter från Medevi ProSalus, kosttillskott, rökelser m m.
lifvskallanfordig.se

Made by LinnS – Textila hantverk som virkade disktrasor i linblandning, virkade sittunderlag, yogasockor i ull samt yogamattväskor/ yogakuddar i återbrukade bomullstyger.
www.madebylinns.se

Mys Änglar – Försäljning av egentillverkade smycken.

Pysseltessan – Hantverk i betong och lantlig heminredning allt i en härlig blandning. (Pysseltessan på fb och Pysseltessan1 på instagram).

Repslageri hantverk – Visning av hantverksmässig tillverkning av rep av sisalgarn och polypropylen.

Säffle Fairtrade city – Hemsydda bonader och information om Fairtrade.

Övrigt

Areal – Försäljning, värdering och rådgivning av jord-och skogsfastigheter.

Arena Skog – Tävling med fina priser samt uppvisning av projektet och dess aktiviteter inom skogsbranschen.

Bilpool i Väst ekonomisk förening – Information om fördelarna med att samäga en bil.

Brålanda företagarförening – Brålanda Företagarförenings infrastrukturgrupp ger lägesrapport kring föreningens arbete kring infrastrukturen i bygden.

Brålanda Sundals-Ryrs Hembygdsförening – Försäljning av böcker. Liten utställning på temat hållbarhet.

Dalslands Sparbank – Finns på plats med den välkända popcornmaskinen, aktiviteter och engagerad personal. Välkomna att besöka vår monter och prata sund och hållbar ekonomi med oss. Din lokala Sparbank i Dalsland!

Dina Försäkringar Väst – Hos oss kan du försäkra ditt hem, dina fordon, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag.
www.dina.se

Dynami AB – Vi är experter på att installera solceller på lantbruksbyggnader och industritak. Vi projekterar, monterar och driftsätter din solcellsanläggning. Kom förbi ta en kopp kaffe och prata solceller.
www.dynami.se

Fyrklövern ekonomi och juridik AB – Ekonomer och jurister.
www.4klovern.se

Gröna Klustret Nuntorp -Uppvisning av pågående projekt samt tipsfrågor med möjlighet till vinst.

Hela Sverige ska Leva Fyrbodal – Presentation om organisationen samt information om hur du kan göra egen biokol hemma i din trädgård.

Härlogsbyn Livet I Lagårn – Besöksgården Livet I lagårn.
livetilagårn.se

Integrationsforum mot rasism i Trollhättan – Integrationsforum har som syfte att verka för de mänskliga rättigheterna. Vi vill se ett ett samhälle med jämlikhet och mångfald, där människors olikheter ses som en fördel och alltid respekteras. Tillsammans kan vi göra skillnad. Kom förbi oss så berättar vi mer om hur vi arbetar för mänskliga rättigheter! En ledande aktör för mänskliga rättigheter i Fyrbodal.
www.integrationsforum-adb.se

Kunskapsförbundet Väst – Våra elever på Grundutbildning Trädgård och Lärling Trädgård informerar om våra trädgårdsutbildningar och ordnar med roliga aktiviteter med trädgårdstema. 
kunskapsforbundet.se

Landshypotek Bank – Vi erbjuder finansiering av lantbruksfastigheter, skogsfastigheter och villa samt sparkonton med förmånlig ränta.
www.landshypotek.se

Lantmännen Maskin AB – Lantbruksmaskiner.

Lely Center Lidköping – Ett företag som förser svenska mjölkproducenter med innovativa och framtidssäkra produkter inom automatisering. Kom gärna förbi och prata om mjölkrobotar, utgödsling eller utfodring med oss!
lely.com/se/centers/lidkoping

Linblomman Maskin AB – I vår monter finner ni traktorer av märket Kubota, manitou teleskoplastare tillsammans med släp från ifor williams.
www.linblommanmaskin.se

Lions Brålanda – Chokladhjul, vedsäckslotteri och info om Lions.

LRF Ungdomen Väst – Information/diskussion om aktuella frågor inom svenskt lantbruk.
lrf.se

Länsförsäkringar Älvsborg – Tävlingar, kaffe & godis samt information om försäkringar, bank och finansiering.

Naturskyddsföreningen Vänersborg – Tips om ekologiska livsmedel och hur de bidrar till ett hållbart samhälle samt information om föreningens breda utbud av aktiviteter.
vanersborg.naturskyddsforeningen.se

Norra Älvsborgs Fåravelsförening – För alla fårintresserade besökare. Kom förbi och diskutera aktuella problem med oss. Vi kommer även ha rabatterat mässpris på medlemskap!
faravelsforbundet.se\/norra-alvsborgs-faravelsforening

Studieförbundet Vuxenskolan – Ett hållbart studieförbund. Vi har den kreativa kraften att arbeta med små medel och får saker att hända. Studieförbundet Vuxenskolan anordnar cirklar som riktar sig speciellt till dig som är intresserad av att skapa en hållbar framtid. Här får du information & inspiration om hur du kan lära dig mer om hållbarhet.
www.sv.se/vast

Svenska blå stjärnan norra älvsborg – Kom och träffa oss och prata djur! Vi berättar om vår verksamhet där vi har allt från kaninhoppning till uppdragsutbildningar inom lantbrukets djur.
Svenskablastjarnan.se

Torpa skog & trädgård ab – Vi kommer visa motorsåg, röjsåg, robotgräsklippare från STIHL och Husqvarna. Även infravärmare från rexnordic.

Vattenfall Services Nordic AB Belysning – Vi hjälper dig med all belysning för utomhus miljö. Från energieffektivisering till rätt ljusbild och kundanpassad belysningsstyrning, Allt ifrån gatljus till dekor belysning. Vi verkar inom lantbruk, industrier, vägföreningar, bostadsrättsföreningar, handeln, kommuner och byggsektorn.

Veterinären på Kroppefjäll AB – Möjlighet att få veta mer om Veterinären på Kroppefjäll och vad vi erbjuder. Tävling med chans att vinna rabatt på veterinärbesök.
www.veterinarenkroppefjall.se

Vänersborgs kommun – Information om de tre hållbarhetsdimensionerna och Agenda 2030. Aktiviteter och utmaningar för alla åldrar!

Läs mer och se program för Nuntorpsdagarna här.