Kurs och föreläsning med Jenny Surtanten Neikell

MatpåDal arrangerade en kurs och föreläsning med Jenny Surtanten Neikell den 23 september på Upperud 9:9. Kursen blev fullbokad på nolltid och 20 mjölksyreglada deltagare kom och lärde sig grunderna i att fermentera grönsaker.

Den uppskattade kursen avslutades med en praktisk del, där deltagarna fick göra var sin burk surkål. Vi använde oss av sommarkål ifrån Gåsevikens grönsaker i Frändefors.

Senare på kvällen höll Jenny en föreläsning på Tingshuset i Mellerud. Här berättade Jenny om sin företagsresa och hur man vågar ta plats i en värld fylld av livsmedelsjättar. Efter en heldag med god mat, bakterier, företagande och nätverkande var totalt 57 deltagare fyllda med kunskap och inspiration!

Intresset för fermentering är stort och det är något vi ska arbeta vidare med. Är du intresserad av att veta mer?

Kom i kontakt med Paula Dahlqvist

0722560002
paula.dahlqvist@gronaklustret.se

Bilder från dagen