Det var många besökare under hela festivalen med en sittandes, ståendes och förbipasserande publik. Det bjöds även på uppskattade smakprover från den mat som tillagades över den öppna elden.
Under de båda dagarna fick även besökarna träffa våra föreläsare. Ett omtyckt inslag under festivalen som skapade engagemang. Som exempel pratades det om livsmedelslagstiftningen, vilka regler och bestämmelser som gäller samt vilka matlagningstekniker som finns kring att laga mat över öppen eld.
Maria Ekholm – Jobbar med utomhusmatlagning över öppen eld.
Alexander Bloom – Kock och Restauranglärare Uddevalla.
Anja Allvin – Matkreatör, kokboksförfattare och krögare.
Marcus Nyström – VD Lokalproducerat i väst
Paula Dahlqvist – projektledare MatpåDal. Mejerska och kock
Vi passade även på att prata om våra befintliga och kommande projekt inom MatpåDal. Festivalen blev lyckad och var mycket uppskattad. Nedan visar vi bilder från vår medverkan på festivalen.