24 mars – Dags för slutseminarium i Lokalproducerat på bordet

Välkommen att ta del av resultat och erfarenheter

Projektet ”Lokalproducerat på bordet” har pågått sedan september 2021 och avslutas den sista mars 2023. Målet är att etablera en arena där samarbetsformer utvecklas för att lokala producenter ska nå ut med sina produkter. Denna arena består av tre komponenter, en grossist för storkök, en gårdsbutik för privatkonsumenter och en kompetenshöjande provköksverksamhet för måltidspersonal.

24 mars, kl. 9.00-12.30 (fika och registrering från 8.45)

Under dagen får du ta del av resultat och erfarenheter från projektet. Vi kommer att gå igenom projektets viktigaste delar och avsluta med en inspirationsföreläsning om nya spännande lokala råvaror. Avslutningsvis kommer vi att provsmaka lite olika rätter baserade på lokalproducerade råvaror.

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare, förädlare eller konsument. 

Anmäl dig via mail till therese.hagedorn-oskarsson@gronaklustret.se OSA 21 mars.
Vg. anmäl ev. önskemål om specialkost.

Vid frågor kontakta projektledare Gunnar Olsson, 0705185794, gunnar@goeng.net

>>> Läs mer