Aktuellt

Dalslands Hästsportklubb har kommit hem igen – full fart i ridhuset

17/2 - 20

Dalslands Hästsportklubb, som i år fyller 20 år, har återigen full aktivitet i ridhuset, där det en gång startade. Av 130 medlemmar är 45 licensierade tävlingsryttare och klubben är mycket tacksamma för att Nuntorp tagit ny fart.

Läs mer

Ellihps Hälsoutveckling etablerar sig på Nuntorp

17/2 - 20

Hälsovetaren Elisabeth Hansson tror mycket på att använda sig av närproducerade och ekologiska produkter som en del för att uppnå god hälsa. En tanke som hör väl ihop med Gröna Klustret Nuntorps grundidé, vilket är en av flera anledningar till varför hon väljer att etablera sin verksamhet Ellihps Hälsoutveckling på Nuntorp.

Läs mer

Dags för besöksdagar

27/11 - 18

Efter att Dinglegymnasiet i oktober fick grönt ljus för att driva gymnasieverksamhet på Nuntorp har vi nu nöjet, med start på fredag, att arrangera besöksdagar.

Hoppas vi ses.

Läs mer

Full fart på Grön utveckling

16/11 - 18

Det arbetsmarknadspolitiska projektet Grön utveckling har nu varit igång sedan den 17 september. Cirka 20 personer deltar i projektet som syftar till att undervisa nyanlända i det svenska språket samt erbjuda utbildning inom de gröna näringarna.
Läs mer om deltagarna och om hur deras dagar på Nuntorp ser ut.

Läs mer

Gröna Klustret Nuntorp är invigt

17/2 - 20

Vilken fantastiskt dag det blev. Nuntorp levde upp igen med massor av olika aktiviteter för både stora och små, seminarier, matmarknad och en pampig invigning av LRF:s förbundsordförande samt musik och sång. Tack alla som medverkade och besökte vår stora dag. Gå in på Läs mer nedan för att se bilder och filmklipp från dagen.

Läs mer