Arena Skog bjuder in utställare till kompetenseventet

"Klivet in i skogen"

Arena skog är ett samverkansprojekt med syfte att skapa en neutral Arena inom den gröna bioekonomin, i hela Västra Götaland. Genom samverkan ges möjlighet till nätverk, utveckling och lösningar på behov inom branschen. Torsdagen den 26 oktober bjuder Arena Skog in till kompetenseventet "Klivet in i skogen".

Under dagen samlas forskare, branschorganisationer, företag, universitet och skolor. Fokus ligger på kompetensförsörjning och ger ett unikt tillfälle att nätverka, inspirera och diskutera kring ämnen som rör bioekonomin. Eventet pågår från morgon till kväll och utlovar ett innehållsrikt program med spännande föreläsningar, debatter och framtidsspaning! Dessutom ingår lunch samt 2-rätters middag!

Anmälan för utställare är öppen och Arena skog ser fram emot att tillsammans kunna visa upp branschens olika yrken och möjligheter. 

Arbetar du på ett företag, en skola eller annan organisation med koppling till den gröna bioekonomin? Hör av dig till oss med dina frågor eller läs mer och anmäl dig nedan!

Datum och tid: Torsdag 26 Oktober, kl. 09.30-20.00

Plats: Folkets hus, Kungsgatan 25, 461 30 Trollhättan

Kontakt: 
Linus Iseborn, Projektledare
info@arenaskog.se 
076 027 56 07

Ett arrangemang i samarbete mellan Hushållningssällskapet och Gröna Klustret Nuntorp genom satsningarna Arena Skog samt Klimatsmart och Klimatsäker skog.

Finansiärer