Anmäl dig som utställare – Nuntorpsdagarna 2023

Nuntorpsdagarna - en landsbygdsmässa med lång tradition

Här får besökarna möta den mångfald och det utbud som landsbygden och vårt närområde har att erbjuda.  Under förra årets Nuntorpsdagar hade vi ca 3000 besökare och ca 65 utställare. Det var matmässa, föreläsningar, workshops, visning av biokolspanna och lokala företag, föreningar och verksamheter, smådjur, barnaktiviteter, maskinvisning, provsmakning och mycket mer. I år blir det även en stor koutställning, Dalbokon, där finaste mjölkkorna utses.

Vi vänder oss till företag, organisationer och föreningar som har sin verksamhet i Fyrbodal med omnejd. Ni är alla välkomna, stora som små. Kom och var med oss under de här dagarna och bidra till gemenskap och framtidens hållbarhet!

Viktig information inför anmälan

Tid: Nuntorpsdagarna pågår under två dagar: lördag-söndag, 7-8 oktober, kl. 11-16.

Plats: Nuntorp gård, Brålanda

Som medverkande förutsätts du att delta båda dagarna. Din monter ska vara klar innan kl. 19 på fredag 6 oktober. Det finns personal på plats som tar emot och anvisar er till rätt plats mellan kl 13-19 den 6 oktober.

Placering

Arrangören ansvarar för placering av er plats.  Eventuella önskemål noteras i anmälan. Önskemål om plats kan inte alltid tillgodoses men vi gör vårt bästa för att alla utställare ska få så bra förutsättningar som möjligt under Nuntorpsdagarna.

Frågor och mer information:

Kontakta Inger Jakobsson, inger.jakobsson@gronaklustret.se; 0722-410280

Anmäl dig så snart som möjligt om du vill vara med som utställare.

Anmälan

Pris för medverkande under två dagar (moms tillkommer på alla priser). Fyll i formuläret nedan och skicka in det genom att trycka på ”skicka”.

Skicka gärna in en bild och/eller logga som ni vill ska synas på vår hemsida.
Skicka till: felicia.ljungberg@gronaklustret.se